Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fino Alla Fine FIM
Cayden tactic Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zammit is nu in balbezit. Gulia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zammit raakt geblesseerd tijdens het duel. Bridy neemt de penalty, wat een uithaal! Tedesco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino Alla Fine - FIM 1:0

3e minuut.
Zerafa speelt de bal door. Daar is Parfitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bridy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bridy krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bugeja rent richting de bal. Bugeja haalt uit met een fantastische trap. Dalli heeft problemen om de bal te vangen. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pitre` geeft een lange en hoge pass. Leszko met een sublieme pass. Bridy rent richting de bal. Bridy haalt uit met een fantastische trap. Tedesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino Alla Fine - FIM 2:0

14e minuut.
Bellia speelt de bal door. Gonzi is nu in balbezit. Gonzi passt de bal zonder na te denken. Zammit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zammit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tedesco trapt de bal weg. Decesare bereikt de bal nog maar net als eerste. Decesare passt de bal met de wreef. Zammit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zammit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino Alla Fine - FIM 3:0

22e minuut.
Zammit is nu in balbezit. Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridy onderschept slim de pass. Bridy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Busietta de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Manche` geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellia met de inworp. Bridy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino Alla Fine - FIM 4:0

23e minuut.
Daar is Bugeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decesare begaat een overtreding. Bugeja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gulia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brdović heeft problemen om de bal te vangen. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zerafa verovert de bal door een tackle van achteren. Galea verovert de bal door een tackle van achteren. Bridy heeft problemen om de bal te vangen. Zammit is nu in balbezit. Zammit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Tedesco trapt de bal weg van het doel. Decesare kopt de bal weg. Zammit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zammit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peplow heeft problemen om de bal te vangen. Decesare rent richting de bal. Decesare passt de bal zonder na te denken. Zammit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zammit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fino Alla Fine 31%, FIM 69%.
Fino Alla Fine - FIM 4:0

53e minuut.
Inworp. Adami met een snelle inworp. Bellia speelt de bal door. Zammit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zammit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Peplow geeft een lange en hoge pass. Decesare rent richting de bal. Decesare speelt de bal door. Daar is Zammit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zammit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino Alla Fine - FIM 5:0

84e minuut.
Decesare passt de bal zonder na te denken. Bugeja met een sublieme pass. Brdović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zammit de bal. Zammit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino Alla Fine - FIM 6:0

85e minuut.
Bridy speelt de bal door. Klungelig pakt Zammit de bal. Pitre` is nu in balbezit. Zammit onderschept slim de pass. Zammit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fino Alla Fine 32%, FIM 68%.
Fino Alla Fine - FIM 6:0