Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floriana fc glsworld
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Casha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Gauci onderschept slim de pass. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauci is nu in balbezit. Tedesco is nu in balbezit. Gauci onderschept slim de pass. Gauci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
floriana fc - glsworld 0:1

34e minuut.
Klungelig pakt Baldacchino de bal. Marchett bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baldacchino krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pantalleresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickard rent richting de bal. Pantalleresco begaat een overtreding. Pickard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pickard kan niet meer verder spelen. Parfitt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana fc 54%, glsworld 46%.
floriana fc - glsworld 0:1

52e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguna passt de bal in één keer door. Gauci is nu in balbezit. Gauci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Persiano de bal. Spiteri Lucas is nu in balbezit. Spiteri Lucas geeft een lange en hoge pass. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` geeft een lange en hoge pass. Gregoraci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantalleresco onderschept slim de pass. Persiano is nu in balbezit. Persiano haalt uit met een fantastische trap. Gregoraci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana fc - glsworld 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana fc 46%, glsworld 54%.
floriana fc - glsworld 0:2