Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTZ jake
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parfitt met een snelle inworp. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carabott de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Sevasta rent richting de bal. Sevasta geeft de bal voor. Fleri Soler met een sublieme pass. Attard rent richting de bal. Attard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Darmanin rent richting de bal. Sullivan rent richting de bal. Sullivan passt de bal zonder na te denken. Drago is nu in balbezit. Drago schiet op doel. Marchett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sacco geeft een hoge lob. Cassar heeft problemen om de bal te vangen. Rapa kopt de bal weg. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Parfitt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbonaro is nu in balbezit. Parfitt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carbonaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sevasta schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Valletta trapt de bal weg van het doel. Inglott probeert de bal met de borst te controleren. Sullivan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sacco onderschept slim de pass. Cassar rent richting de bal. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTZ 53%, jake 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MALTZ - jake 0:0

49e minuut.
Inglott rent richting de bal. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco passt de bal zonder na te denken. Drago is nu in balbezit. Drago haalt uit met een fantastische trap. Marchett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Sullivan met een sublieme pass. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa geeft een lange en hoge pass. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Attard rent richting de bal. Attard draait met de bal, schiet en ... Gravina kopt de bal weg. Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Daar is Fleri Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleri Soler. Cachia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Klungelig pakt Sacco de bal. Sacco passt de bal in één keer door. Darmanin is nu in balbezit. Drago verovert de bal door een tackle van achteren. Drago schiet op doel. Marchett bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTZ - jake 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTZ 47%, jake 53%.
MALTZ - jake 0:1