Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibernians F.C Alla FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ciscaldi onderschept slim de pass. Ciscaldi passt de bal in één keer door. Parisio met een sublieme pass. Testaferrata rent richting de bal. Testaferrata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - Alla FC 1:0

8e minuut.
Tonna verovert de bal door een tackle van achteren. Tonna passt de bal zonder na te denken. Pellicano rent richting de bal. Pellicano draait met de bal, schiet en ... Arrigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - Alla FC 2:0

10e minuut.
Imbroll is nu in balbezit. Imbroll geeft een lange en hoge pass. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo is nu in balbezit. Frendo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guerrera rent richting de bal. Inworp. Guerrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - Alla FC 3:0

15e minuut.
Callus passt de bal zonder na te denken. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo speelt de bal door. Libreri heeft problemen om de bal te vangen. Libreri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - Alla FC 3:1

19e minuut.
Marmara speelt de bal door. Testaferrata rent richting de bal. Testaferrata probeert naar een medespeler te passen. Pellicano is nu in balbezit. Pellicano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arrigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pellicano onderschept slim de pass. Pellicano speelt de bal door. Montebello speelt de bal door. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hamilton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sant verovert de bal door een tackle van achteren. Ciscaldi is nu in balbezit. Sant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sant krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gulia passt de bal zonder na te denken. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano passt de bal met de wreef. Testaferrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Testaferrata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - Alla FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians F.C 48%, Alla FC 52%.
Hibernians F.C - Alla FC 4:1

46e minuut.
Gulia probeert naar een medespeler te passen. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Fenech Adami heeft problemen om de bal te vangen. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ciscaldi kopt de bal weg. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano met een sublieme pass. Testaferrata is nu in balbezit. Testaferrata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - Alla FC 5:1

63e minuut.
Libreri onderschept slim de pass. Frendo rent richting de bal. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - Alla FC 5:2

65e minuut.
Parisio is nu in balbezit. Parisio passt de bal met de wreef. Pellicano probeert naar een medespeler te passen. Testaferrata rent richting de bal. Testaferrata schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - Alla FC 6:2

84e minuut.
Libreri verovert de bal door een tackle van achteren. Frendo is nu in balbezit. Ciscaldi onderschept slim de pass. Libreri verovert de bal door een tackle van achteren. Libreri haalt uit met een fantastische trap. Loporto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians F.C 40%, Alla FC 60%.
Hibernians F.C - Alla FC 6:2