Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTZ glsworld
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marchett de bal. Sevasta rent richting de bal. Sevasta schiet op doel. Sacco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Marchett speelt de bal door. Gafa` rent richting de bal. Gafa` geeft de bal voor. Gauci is nu in balbezit. Gauci draait met de bal, schiet en ... Marchett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTZ - glsworld 0:1

34e minuut.
Sevasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta speelt de bal door. Cassar is nu in balbezit. Gauci verovert de bal door een tackle van achteren. Gauci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dougall geeft een hoge lob. Klungelig pakt Attard de bal. Gruppetta rent richting de bal. Attard onderschept slim de pass. Attard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Sevasta draait met de bal, schiet en ... Fleri Soler rent richting de bal. Magro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fleri Soler raakt geblesseerd tijdens het duel. Sevasta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Sacco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sevasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTZ 60%, glsworld 40%.
MALTZ - glsworld 0:1

53e minuut.
Sevasta onderschept slim de pass. Sevasta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Attard de bal. Attard schiet op doel. Gruppetta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sacco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gafa` rent richting de bal. Gafa` geeft een lange en hoge pass. Darmanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gauci is nu in balbezit. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTZ 48%, glsworld 52%.
MALTZ - glsworld 0:1