Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floriana fc jake
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sacco probeert naar een medespeler te passen. Casha rent richting de bal. Drago onderschept slim de pass. Drago haalt uit met een fantastische trap. Gregoraci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard speelt de bal door. Casha rent richting de bal. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana fc 49%, jake 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
floriana fc - jake 0:0

47e minuut.
Tedesco met een sublieme pass. Casha rent richting de bal. Casha geeft de bal voor. Pickard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Valletta speelt de bal door. Tedesco heeft problemen om de bal te vangen. Drago is nu in balbezit. Sacco is nu in balbezit. Sacco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Parfitt met een sublieme pass. Tedesco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drago. Drago krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Tedesco heeft problemen om de bal te vangen. Sacco is nu in balbezit. Sacco passt de bal zonder na te denken. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Debono rent richting de bal. Baldacchino verovert de bal door een tackle van achteren. Baldacchino probeert naar een medespeler te passen. Pickard is nu in balbezit. Pickard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana fc - jake 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana fc 48%, jake 52%.
floriana fc - jake 1:0