Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibs-Bianco-Neri Alla FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gialanze bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmara verovert de bal door een tackle van achteren. Marmara passt de bal zonder na te denken. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Spiteri Lucas speelt de bal door. Grixti heeft problemen om de bal te vangen. Marmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialanze verovert de bal door een tackle van achteren. Gialanze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gialanze is nu in balbezit. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialanze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialanze schiet op doel. Libreri probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montebello zal de hoekschop nemen. Marmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas met een sublieme pass. Spiteri Lucas rent richting de bal. Spiteri Lucas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Imbroll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Frendo is nu in balbezit. Frendo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Spiteri Lucas kopt de bal weg. Marmara speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Spiteri Lucas de bal onder controle te krijgen. Libreri is nu in balbezit. Libreri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Losco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delceppo rent richting de bal. Delceppo geeft een lange en hoge pass. Libreri rent richting de bal. Libreri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Delceppo met een snelle inworp. Montebello is nu in balbezit. Montebello geeft een lange en hoge pass. Marmara rent richting de bal. Marmara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibs-Bianco-Neri 44%, Alla FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hibs-Bianco-Neri - Alla FC 0:0

48e minuut.
Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leone de bal. Libreri is nu in balbezit. Libreri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leone de bal. Grixti rent richting de bal. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Montebello kopt de bal weg. Libreri rent richting de bal. Spiteri Lucas begaat een overtreding. Libreri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grixti komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibs-Bianco-Neri 58%, Alla FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hibs-Bianco-Neri - Alla FC 0:0