Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jake glsworld
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco schiet op doel. Zerafa geeft een lange en hoge pass. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Pantalleresco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sacco. Sacco krijgt een gele kaart. Magro raakt geblesseerd tijdens het duel. Magro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jake - glsworld 0:1

33e minuut.
Persiano is nu in balbezit. Persiano passt de bal met de wreef. Seguna speelt de bal door. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sullivan onderschept slim de pass. Sullivan geeft een hoge lob. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drago is nu in balbezit. Drago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jake 51%, glsworld 49%.
jake - glsworld 0:1

68e minuut.
Zerafa geeft de bal voor. Gafa` probeert naar een medespeler te passen. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci verovert de bal door een tackle van achteren. Gauci draait met de bal, schiet en ... Valletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt Gauci de bal. Falzon rent richting de bal. Falzon passt de bal met de wreef. Gauci is nu in balbezit. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pace-Asciak probeert naar een medespeler te passen. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia geeft een lange en hoge pass. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci draait met de bal, schiet en ... Valletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Sacco de bal. Incorvaia rent richting de bal. Incorvaia geeft een lange en hoge pass. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jake 53%, glsworld 47%.
jake - glsworld 0:1