Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alla FC floriana fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Sant verovert de bal door een tackle van achteren. Sant passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Grixti de bal onder controle te krijgen. Baldacchino is nu in balbezit. Baldacchino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Frendo onderschept slim de pass. Frendo passt de bal zonder na te denken. Libreri is nu in balbezit. Libreri schiet op doel. Gregoraci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - floriana fc 1:0

8e minuut.
Spiteri Lucas passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grixti met een snelle inworp. Montebello is nu in balbezit. Montebello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Libreri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - floriana fc 2:0

16e minuut.
Imbroll geeft een lange en hoge pass. Casha kopt de bal weg. Baldacchino is nu in balbezit. Pickard rent richting de bal. Pickard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marmara heeft problemen om de bal te vangen. Arrigo bokst de bal weg.

18e minuut.
Baldacchino is nu in balbezit. Baldacchino geeft een hoge lob. Daar is Marmara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pickard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - floriana fc 2:1

27e minuut.
Delceppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant verovert de bal door een tackle van achteren. Sant speelt de bal door. Pickard rent richting de bal. Pickard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alla FC - floriana fc 2:2

36e minuut.
Frendo passt de bal zonder na te denken. Castillo is nu in balbezit. Castillo met een sublieme pass. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Ricard met een harde bal richting middenveld. Marmara kopt de bal weg. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri draait met de bal, schiet en ... Gregoraci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alla FC 50%, floriana fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alla FC - floriana fc 2:2

86e minuut.
Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti is nu in balbezit. Casha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grixti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grixti kan niet meer verder spelen. Coreschi komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Libreri is nu in balbezit. Libreri draait met de bal, schiet en ... Daar is Ricard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alla FC 61%, floriana fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alla FC - floriana fc 2:2