Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibs-Bianco-Neri MALTZ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 13.6
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Lombardi speelt de bal door. Cassar rent richting de bal. Grixti D`Amato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grixti D`Amato krijgt een gele kaart. Cassar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cassar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grillo speelt de bal door. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas draait met de bal, schiet en ... Marchett bokst de bal weg.

18e minuut.
Dougall is nu in balbezit. Grixti D`Amato verovert de bal door een tackle van achteren. Cassar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti D`Amato is nu in balbezit. Grixti D`Amato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sevasta is nu in balbezit. Sevasta passt de bal met de wreef. Attard is nu in balbezit. Attard haalt uit met een fantastische trap. Florian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibs-Bianco-Neri - MALTZ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibs-Bianco-Neri 43%, MALTZ 57%.
Hibs-Bianco-Neri - MALTZ 0:1

46e minuut.
Attard passt de bal zonder na te denken. Dougall is nu in balbezit. Spiteri Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Grixti D`Amato rent richting de bal. Grixti D`Amato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hibs-Bianco-Neri - MALTZ 1:1

51e minuut.
Pulis rent richting de bal. Sevasta onderschept slim de pass. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard verovert de bal door een tackle van achteren. Attard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabott geeft een hoge lob. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler rent richting de bal. Fleri Soler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Attard kan de bal niet met de borst controleren. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Attard zijn tegenspeler op de grond. Attard krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Grillo met een sublieme pass. Cassar rent richting de bal. Grixti D`Amato maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Grixti D`Amato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grixti D`Amato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Klungelig pakt Dougall de bal. Spiteri Lucas rent richting de bal. Dougall bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas onderschept slim de pass. Spiteri Lucas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Carabott met een harde bal richting middenveld. Sevasta kopt de bal weg. Grillo probeert de bal aan de voet te houden. Fleri Soler is nu in balbezit. Fleri Soler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fleri Soler geeft de bal voor. Florian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Carabott verovert de bal door een tackle van achteren. Carabott geeft de bal voor. Losco kopt de bal weg. Spiteri Lucas is nu in balbezit. Spiteri Lucas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Pulis de bal. Carbonaro onderschept slim de pass. Lombardi rent richting de bal. Sevasta onderschept slim de pass. Sevasta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibs-Bianco-Neri 48%, MALTZ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hibs-Bianco-Neri - MALTZ 1:1