Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alla FC glsworld
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Marmara speelt de bal door. Libreri is nu in balbezit. Frendo is nu in balbezit. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Persiano is nu in balbezit. Sant onderschept slim de pass. Sant passt de bal zonder na te denken. Libreri is nu in balbezit. Libreri schiet op doel. Sacco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Montebello met een snelle inworp. Sant met een sublieme pass. Marchett is nu in balbezit. Frendo rent richting de bal. Frendo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pantalleresco met een sublieme pass. Marmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmara met een sublieme pass. Libreri is nu in balbezit. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Montebello kopt de bal weg. Sant bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo probeert naar een medespeler te passen. Libreri is nu in balbezit. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Seguna is nu in balbezit. Seguna geeft een lange en hoge pass. Imbroll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gafa` rent richting de bal. Gafa` geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zerafa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marchett de bal. Frendo rent richting de bal. Libreri is nu in balbezit. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - glsworld 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alla FC 57%, glsworld 43%.
Alla FC - glsworld 1:0

49e minuut.
Persiano rent richting de bal. Sant verovert de bal door een tackle van achteren. Sant speelt de bal door. Libreri heeft problemen om de bal te vangen. Libreri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - glsworld 2:0

65e minuut.
Gauci passt de bal zonder na te denken. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchett. Frendo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Frendo kan niet meer verder spelen. Coreschi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Marchett passt de bal met de wreef. Persiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Persiano probeert naar een medespeler te passen. Gauci is nu in balbezit. Gauci haalt uit met een fantastische trap. Arrigo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - glsworld 2:1

79e minuut.
Seguna verovert de bal door een tackle van achteren. Seguna speelt de bal door. Coreschi met een sublieme pass. Libreri is nu in balbezit. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - glsworld 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alla FC 48%, glsworld 52%.
Alla FC - glsworld 3:1