Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glsworld Alla FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Incorvaia rent richting de bal. Frendo verovert de bal door een tackle van achteren. Frendo passt de bal met de wreef. Libreri is nu in balbezit. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sant kopt de bal weg. Libreri is nu in balbezit. Zerafa is nu in balbezit. Libreri verovert de bal door een tackle van achteren. Libreri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glsworld - Alla FC 0:1

11e minuut.
Sant rent richting de bal. Gauci verovert de bal door een tackle van achteren. Gauci passt de bal in één keer door. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sant rent richting de bal. Sant geeft de bal voor. Pace-Asciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri onderschept slim de pass. Libreri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Magri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` geeft een hoge lob. Seguna is nu in balbezit. Seguna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Zerafa geeft de bal voor. Inworp. Navarro met de inworp. Frendo rent richting de bal. Frendo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ebejer heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

38e minuut.
Frendo verovert de bal door een tackle van achteren. Frendo speelt de bal door. Libreri rent richting de bal. Libreri schiet op doel. Sacco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glsworld - Alla FC 0:2

42e minuut.
Daar is Marmara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmara passt de bal in één keer door. Libreri heeft problemen om de bal te vangen. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo draait met de bal, schiet en ... Sacco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

44e minuut.
Delceppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguna onderschept slim de pass. Seguna geeft een lange en hoge pass. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glsworld - Alla FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glsworld 50%, Alla FC 50%.
glsworld - Alla FC 1:2

50e minuut.
Libreri probeert de bal met de borst te controleren. Zerafa is nu in balbezit. Zerafa passt de bal zonder na te denken. Gauci rent richting de bal. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Libreri de bal onder controle te krijgen. Sacco speelt de bal door. Marmara kopt de bal weg. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Frendo rent richting de bal. Magri rent richting de bal. Frendo verovert de bal door een tackle van achteren. Frendo schiet op doel. Sacco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
glsworld - Alla FC 1:3

68e minuut.
Persiano passt de bal zonder na te denken. Libreri is nu in balbezit. Gauci verovert de bal door een tackle van achteren. Gauci draait met de bal, schiet en ... Arrigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glsworld - Alla FC 2:3

85e minuut.
Persiano probeert de bal met de borst te controleren. Sant bereikt de bal nog maar net als eerste. Persiano begaat een overtreding. Sant roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sant kan niet meer verder spelen. Grixti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glsworld 55%, Alla FC 45%.
glsworld - Alla FC 2:3