Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dwayne City floriana fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Tedesco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carren met de inworp. Axiaq rent richting de bal. Axiaq draait met de bal, schiet en ... Gregoraci bokst de bal weg.

33e minuut.
Pulo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwayne City 47%, floriana fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dwayne City - floriana fc 0:0

69e minuut.
Tedesco rent richting de bal. Coppini is nu in balbezit. Coppini passt de bal in één keer door. Henwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood draait met de bal, schiet en ... Gregoraci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Axiaq is nu in balbezit. Henwood rent richting de bal. Casha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henwood is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coppini komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Baldacchino rent richting de bal. Baldacchino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pulo de bal onder controle te krijgen. Pickard rent richting de bal. Pickard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwayne City 50%, floriana fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dwayne City - floriana fc 0:0