Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibs-Bianco-Neri jake
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Cachia passt de bal zonder na te denken. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco passt de bal met de wreef. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Delicata met een sublieme pass. Sacco rent richting de bal. Sacco passt de bal zonder na te denken. Drago is nu in balbezit. Drago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hibs-Bianco-Neri - jake 0:1

25e minuut.
Debono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leone. Debono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Debono zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drago krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Parfitt speelt de bal door. Delicata is nu in balbezit. Losco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Losco krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Grixti D`Amato verovert de bal door een tackle van achteren. Grixti D`Amato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spiteri Lucas de bal. Spiteri Lucas draait met de bal, schiet en ... Falzon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Losco zal de hoekschop nemen. Spiteri Lucas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Debono is nu in balbezit. Debono passt de bal zonder na te denken. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco rent richting de bal. Sacco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gouder geeft de bal voor. Inworp. Sullivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibs-Bianco-Neri 51%, jake 49%.
Hibs-Bianco-Neri - jake 0:1

71e minuut.
Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sacco. Sacco krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Losco rent richting de bal. Losco probeert naar een medespeler te passen. Spiteri Lucas is nu in balbezit. Spiteri Lucas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hibs-Bianco-Neri - jake 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibs-Bianco-Neri 49%, jake 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hibs-Bianco-Neri - jake 1:1