Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jake Hibs-Bianco-Neri
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Parfitt kopt de bal weg. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa geeft een lange en hoge pass. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Spiteri Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Delicata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spiteri Lucas. Spiteri Lucas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Cachia met een snelle inworp. Delicata probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spiteri Lucas. Spiteri Lucas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

5e minuut.
Daar is Sacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drago is nu in balbezit. Drago passt de bal met de wreef. Sacco rent richting de bal. Sacco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rapa kopt de bal weg. Parfitt heeft problemen om de bal te vangen. Abela bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Spiteri Lucas schiet op doel. Valletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sacco rent richting de bal. Sacco met een sublieme pass. Gouder is nu in balbezit. Drago verovert de bal door een tackle van achteren. Drago draait met de bal, schiet en ... Florian bokst de bal weg.

25e minuut.
Grixti D`Amato kopt de bal weg. Losco bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco passt de bal zonder na te denken. Grixti D`Amato is nu in balbezit. Grixti D`Amato passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Delicata kopt de bal weg. Daar is Lombardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drago rent richting de bal. Drago haalt uit met een fantastische trap. Gouder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rapa zal de hoekschop nemen. Delicata is nu in balbezit. Delicata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leone is nu in balbezit. Rapa onderschept slim de pass. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa verovert de bal door een tackle van achteren. Rapa passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cachia met een snelle inworp. Sullivan rent richting de bal. Sullivan geeft een lange en hoge pass. Drago rent richting de bal. Drago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jake 36%, Hibs-Bianco-Neri 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jake - Hibs-Bianco-Neri 0:0

48e minuut.
Abela is nu in balbezit. Grixti D`Amato verovert de bal door een tackle van achteren. Abela begaat een overtreding. Abela krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Grixti D`Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela verovert de bal door een tackle van achteren. Abela passt de bal in één keer door. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Spiteri Lucas is nu in balbezit. Gravina is nu in balbezit. Spiteri Lucas onderschept slim de pass. Spiteri Lucas haalt uit met een fantastische trap. Valletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jake - Hibs-Bianco-Neri 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jake 40%, Hibs-Bianco-Neri 60%.
jake - Hibs-Bianco-Neri 0:1