Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glsworld Hibs-Bianco-Neri
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Grixti D`Amato onderschept slim de pass. Pantalleresco rent richting de bal. Grixti D`Amato begaat een overtreding. Pantalleresco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pantalleresco kan niet meer verder spelen. Incorvaia komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Gauci is nu in balbezit. Spiteri Lucas is nu in balbezit. Gauci onderschept slim de pass. Gauci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gouder de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
glsworld - Hibs-Bianco-Neri 1:0

33e minuut.
Muscat is nu in balbezit. Muscat probeert naar een medespeler te passen. Ebejer rent richting de bal. Spiteri Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Spiteri Lucas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glsworld 55%, Hibs-Bianco-Neri 45%.
glsworld - Hibs-Bianco-Neri 1:0

50e minuut.
Incorvaia geeft een hoge lob. Grillo heeft problemen om de bal te vangen. Gauci onderschept slim de pass. Gauci draait met de bal, schiet en ... Florian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gafa` passt de bal met de wreef. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gauci de bal. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sacco trapt de bal weg. Persiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas maakt een afschuwelijke overtreding. Spiteri Lucas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glsworld 54%, Hibs-Bianco-Neri 46%.
glsworld - Hibs-Bianco-Neri 1:0