Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibs-Bianco-Neri glsworld
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Spiteri Lucas rent richting de bal. Spiteri Lucas met een sublieme pass. Spiteri Lucas is nu in balbezit. Grixti D`Amato rent richting de bal. Grixti D`Amato draait met de bal, schiet en ... Sacco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Spiteri Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Persiano verovert de bal door een tackle van achteren. Persiano passt de bal met de wreef. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Spiteri Lucas de bal onder controle te krijgen. Seguna met een sublieme pass. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscat bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscat passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Marchett bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marchett neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gouder kopt de bal weg. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marchett de bal. Marchett geeft een hoge lob. Florian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Marchett de bal. Marchett speelt de bal door. Seguna speelt de bal door. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Muscat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marchett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulis. Marchett roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Marchett kan niet meer verder spelen. Magri komt het veld opgelopen.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Florian trapt de bal weg. Magri kopt de bal weg. Gauci rent richting de bal. Gauci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Persiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Persiano passt de bal in één keer door. Gauci is nu in balbezit. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Persiano controleert de bal met de borst. Spiteri Lucas onderschept slim de pass. Spiteri Lucas speelt de bal door. Spiteri Lucas rent richting de bal. Spiteri Lucas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zerafa kopt de bal weg. Ebejer heeft problemen om de bal te vangen. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibs-Bianco-Neri - glsworld 1:0

36e minuut.
Muscat is nu in balbezit. Muscat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Magri de bal. Grixti D`Amato is nu in balbezit. Grixti D`Amato geeft een hoge lob. Sacco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Grixti D`Amato rent richting de bal. Magri onderschept slim de pass. Grixti D`Amato is nu in balbezit. Magri onderschept slim de pass. Magri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibs-Bianco-Neri 58%, glsworld 42%.
Hibs-Bianco-Neri - glsworld 1:0

68e minuut.
Gauci passt de bal met de wreef. Gafa` rent richting de bal. Gafa` passt de bal in één keer door. Gauci rent richting de bal. Gauci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Frendo rent richting de bal. Gafa` onderschept slim de pass. Gafa` passt de bal in één keer door. Magri is nu in balbezit. Magri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibs-Bianco-Neri 51%, glsworld 49%.
Hibs-Bianco-Neri - glsworld 1:0