Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibernians F.C floriana fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tedesco kopt de bal weg. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona passt de bal zonder na te denken. Pickard heeft problemen om de bal te vangen. Pickard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pellicano is nu in balbezit. Spiteri Lucas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pellicano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pellicano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - floriana fc 1:0

24e minuut.
Spiteri Lucas onderschept slim de pass. Spiteri Lucas passt de bal in één keer door. Daar is Gulia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pellicano verovert de bal door een tackle van achteren. Pellicano passt de bal zonder na te denken. Tedesco is nu in balbezit. Testaferrata verovert de bal door een tackle van achteren. Testaferrata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - floriana fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians F.C 41%, floriana fc 59%.
Hibernians F.C - floriana fc 2:0

46e minuut.
Baldacchino rent richting de bal. Pickard bereikt de bal nog maar net als eerste. Testaferrata verovert de bal door een tackle van achteren. Pellicano rent richting de bal. Pellicano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Spiteri Lucas met een snelle inworp. Sant is nu in balbezit. Gulia speelt de bal door. Baldacchino rent richting de bal. Baldacchino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Inworp. Guerrera met een snelle inworp. Pellicano rent richting de bal. Pellicano schiet op doel. Gregoraci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Parisio is nu in balbezit. Parisio met een sublieme pass. Pellicano probeert naar een medespeler te passen. Testaferrata rent richting de bal. Testaferrata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tedesco is nu in balbezit. Ciscaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciscaldi met een sublieme pass. Testaferrata is nu in balbezit. Testaferrata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Parisio passt de bal in één keer door. Pellicano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tedesco. Tedesco krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tedesco is nu in balbezit. Pellicano is nu in balbezit. Testaferrata rent richting de bal. Testaferrata haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ricard de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians F.C - floriana fc 3:0

90e minuut.
Gulia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sant met de inworp. Baldacchino rent richting de bal. Baldacchino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians F.C 44%, floriana fc 56%.
Hibernians F.C - floriana fc 3:0