Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTZ Dwayne City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Dougall rent richting de bal. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq probeert naar een medespeler te passen. Henwood heeft problemen om de bal te vangen. Henwood draait met de bal, schiet en ... Marchett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cuschieri kan de bal niet met de borst controleren. Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuschieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carbonaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sevasta is nu in balbezit. England Sant Fournier verovert de bal door een tackle van achteren. England Sant Fournier geeft een hoge lob. Carren rent richting de bal. Carren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Henwood rent richting de bal. Henwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTZ - Dwayne City 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTZ 58%, Dwayne City 42%.
MALTZ - Dwayne City 0:1

48e minuut.
Dimech probeert naar een medespeler te passen. Carren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carren met een sublieme pass. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq met een sublieme pass. Marchett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sevasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta passt de bal in één keer door. Mintoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
England Sant Fournier probeert naar een medespeler te passen. Dougall rent richting de bal. Henwood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henwood krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cassar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Inglott komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Sevasta is nu in balbezit. Sevasta passt de bal in één keer door. Cuschieri is nu in balbezit. Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cini kopt de bal weg. Henwood heeft problemen om de bal te vangen. Inglott is nu in balbezit. Axiaq verovert de bal door een tackle van achteren. Axiaq haalt uit met een fantastische trap. Marchett bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTZ 54%, Dwayne City 46%.
MALTZ - Dwayne City 0:1