Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glsworld Hibernians F.C
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ciscaldi passt de bal in één keer door. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano passt de bal in één keer door. Testaferrata is nu in balbezit. Testaferrata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Parisio geeft een hoge lob. Ebejer is nu in balbezit. Ebejer geeft de bal voor. Gauci rent richting de bal. Gauci draait met de bal, schiet en ... Loporto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Marchett geeft de bal voor. Klungelig pakt Fenech Adami de bal. Gauci rent richting de bal. Gauci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tonna rent richting de bal. Pantalleresco verovert de bal door een tackle van achteren. Pantalleresco probeert naar een medespeler te passen. Testaferrata rent richting de bal. Testaferrata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glsworld - Hibernians F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glsworld 69%, Hibernians F.C 31%.
glsworld - Hibernians F.C 0:1

52e minuut.
Cardona geeft een lange en hoge pass. Daar is Ebejer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantalleresco is nu in balbezit. Pellicano is nu in balbezit. Pellicano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Pellicano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantalleresco is nu in balbezit. Pellicano begaat een overtreding. Pantalleresco roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pantalleresco kan niet meer verder spelen. Incorvaia komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ebejer rent richting de bal. Guerrera verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrera passt de bal zonder na te denken. Testaferrata is nu in balbezit. Testaferrata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fenech Adami geeft de bal voor. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia met een sublieme pass. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci schiet op doel. Loporto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glsworld 55%, Hibernians F.C 45%.
glsworld - Hibernians F.C 0:1