Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floriana fc Hibs-Bianco-Neri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Spiteri Lucas is nu in balbezit. Spiteri Lucas speelt de bal door. Pickard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickard haalt uit met een fantastische trap. Florian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Spiteri Lucas probeert naar een medespeler te passen. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas onderschept slim de pass. Spiteri Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana fc - Hibs-Bianco-Neri 0:1

29e minuut.
Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas speelt de bal door. Ricard is nu in balbezit. Spiteri Lucas onderschept slim de pass. Spiteri Lucas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Spiteri Lucas speelt de bal door. Muscat is nu in balbezit. Spiteri Lucas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spiteri Lucas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Florian speelt de bal door. Casha probeert de bal met de borst te controleren. Grixti D`Amato rent richting de bal. Baldacchino rent richting de bal. Baldacchino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
floriana fc - Hibs-Bianco-Neri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana fc 62%, Hibs-Bianco-Neri 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
floriana fc - Hibs-Bianco-Neri 1:1

47e minuut.
Sant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant speelt de bal door. Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickard is nu in balbezit. Pickard schiet op doel. Florian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana fc - Hibs-Bianco-Neri 2:1

70e minuut.
Spiteri Lucas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ricard de bal onder controle te krijgen. Casha rent richting de bal. Muscat onderschept slim de pass. Muscat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Guerrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrera speelt de bal door. Grixti D`Amato is nu in balbezit. Tedesco onderschept slim de pass. Tedesco geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino begaat een overtreding. Leone wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leone kan niet meer verder spelen. Pulis komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Castillo geeft de bal voor. Inworp. Losco met een snelle inworp. Grixti D`Amato is nu in balbezit. Grixti D`Amato schiet op doel. Gregoraci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana fc 54%, Hibs-Bianco-Neri 46%.
floriana fc - Hibs-Bianco-Neri 2:1