Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alla FC MALTZ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 13
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Delceppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard onderschept slim de pass. Sant bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard verovert de bal door een tackle van achteren. Attard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fleri Soler rent richting de bal. Fleri Soler draait met de bal, schiet en ... Arrigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - MALTZ 0:1

12e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Libreri is nu in balbezit. Libreri passt de bal in één keer door. Attard is nu in balbezit. Attard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Coreschi is nu in balbezit. Coreschi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carabott de bal. Libreri verovert de bal door een tackle van achteren. Libreri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alla FC - MALTZ 1:1

22e minuut.
Coreschi probeert naar een medespeler te passen. Montebello rent richting de bal. Montebello probeert naar een medespeler te passen. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - MALTZ 2:1

23e minuut.
Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard passt de bal zonder na te denken. Gauci heeft problemen om de bal te vangen. Libreri is nu in balbezit. Libreri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Fleri Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleri Soler speelt de bal door. Klungelig pakt Attard de bal. Sevasta is nu in balbezit. Sevasta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Libreri trapt de bal weg. Coreschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Carabott de bal. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - MALTZ 3:1

38e minuut.
Mintoff is nu in balbezit. Montebello verovert de bal door een tackle van achteren. Montebello met een sublieme pass. Daar is Libreri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libreri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - MALTZ 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alla FC 56%, MALTZ 44%.
Alla FC - MALTZ 4:1

68e minuut.
Marmara is nu in balbezit. Sevasta verovert de bal door een tackle van achteren. Sevasta speelt de bal door. Attard is nu in balbezit. Attard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sant rent richting de bal. Sant geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gauci de bal onder controle te krijgen. Libreri is nu in balbezit. Libreri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dougall is nu in balbezit. Libreri onderschept slim de pass. Coreschi is nu in balbezit. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Marmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta rent richting de bal. Marmara rent richting de bal. Sevasta verovert de bal door een tackle van achteren. Sevasta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alla FC - MALTZ 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alla FC 47%, MALTZ 53%.
Alla FC - MALTZ 4:2