Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTZ Alla FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Coreschi met een sublieme pass. Libreri is nu in balbezit. Libreri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carabott de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Marmara is nu in balbezit. Darmanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marmara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Imbroll zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreschi rent richting de bal. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Coreschi onderschept slim de pass. Libreri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gauci. Gauci krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coreschi rent richting de bal. Coreschi passt de bal met de wreef. Libreri rent richting de bal. Libreri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sant bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmara is nu in balbezit. Marmara passt de bal in één keer door. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri draait met de bal, schiet en ... Marchett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marchett speelt de bal door. Daar is Sevasta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmanin rent richting de bal. Libreri onderschept slim de pass. Libreri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sevasta heeft problemen om de bal te vangen. Sant probeert naar een medespeler te passen. Libreri rent richting de bal. Coreschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta verovert de bal door een tackle van achteren. Sevasta speelt de bal door. Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTZ - Alla FC 1:0

34e minuut.
Attard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casha komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Libreri probeert naar een medespeler te passen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal in één keer door. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Navarro met een snelle inworp. Coreschi rent richting de bal. Dougall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coreschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coreschi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MALTZ - Alla FC 1:1

39e minuut.
Dougall verovert de bal door een tackle van achteren. Coreschi verovert de bal door een tackle van achteren. Coreschi passt de bal met de wreef. Libreri is nu in balbezit. Libreri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Sant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coreschi is nu in balbezit. Coreschi passt de bal zonder na te denken. Libreri is nu in balbezit. Libreri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Carabott speelt de bal door. Coreschi rent richting de bal. Coreschi geeft de bal voor. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Libreri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTZ 66%, Alla FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MALTZ - Alla FC 1:1

58e minuut.
Marmara is nu in balbezit. Sevasta onderschept slim de pass. Sevasta passt de bal zonder na te denken. Casha rent richting de bal. Casha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Marchett trapt de bal weg. Cassar kopt de bal weg. Klungelig pakt Sevasta de bal. Casha rent richting de bal. Casha draait met de bal, schiet en ... Arrigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

69e minuut.
Montebello kopt de bal weg. Carabott heeft problemen om de bal te vangen. Libreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreschi rent richting de bal. Coreschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTZ - Alla FC 1:2

74e minuut.
Sant passt de bal zonder na te denken. Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Delceppo rent richting de bal. Casha verovert de bal door een tackle van achteren. Casha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Imbroll met een snelle inworp. Marmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmara geeft een lange en hoge pass. Libreri probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTZ 49%, Alla FC 51%.
MALTZ - Alla FC 1:2