Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
فرنسا DjMaN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Testaferrata verovert de bal door een tackle van achteren. Hili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hili geeft een lange en hoge pass. Ferrito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrito geeft een lange en hoge pass. Cassingela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
فرنسا - DjMaN 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Casha de bal. Decesare geeft een hoge lob. Gregory kopt de bal weg. Scicluna rent richting de bal. Scicluna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cortis kopt de bal weg. Mamo is nu in balbezit. Mamo probeert naar een medespeler te passen. Casha rent richting de bal. Casha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Mamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Decesare is nu in balbezit. Mamo verovert de bal door een tackle van achteren. Mamo draait met de bal, schiet en ... Cassingela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferrito geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cortis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Casha haalt uit met een fantastische trap. Cassingela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
فرنسا - DjMaN 0:2

21e minuut.
Hili rent richting de bal. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna met een sublieme pass. Gregory rent richting de bal. Gregory draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
فرنسا - DjMaN 1:2

32e minuut.
Casha haalt uit met een fantastische trap. Mallia is nu in balbezit. Mallia geeft de bal voor. Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Casha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bezzina rent richting de bal. Mamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamo passt de bal in één keer door. Casha is nu in balbezit. Casha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Testaferrata speelt de bal door. Gregory is nu in balbezit. Gregory probeert naar een medespeler te passen. Gregory is nu in balbezit. Gregory schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فرنسا 52%, DjMaN 48%.
فرنسا - DjMaN 1:2

52e minuut.
Valente met een sublieme pass. Scicluna is nu in balbezit. Klungelig pakt Gregory de bal. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Testaferrata geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiteri Lucas met een snelle inworp. Scicluna rent richting de bal. Scicluna draait met de bal, schiet en ... Ghigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Decesare speelt de bal door. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cumbo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فرنسا 51%, DjMaN 49%.
فرنسا - DjMaN 1:2