Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Marsaxlokk Centurion F.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francalanza onderschept slim de pass. Francalanza met een sublieme pass. Ghirxi is nu in balbezit. Ghirxi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gafa` kopt de bal weg. Francalanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parisio krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Saidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi verovert de bal door een tackle van achteren. Gafa` maakt een afschuwelijke overtreding. Gafa` krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pulis geeft een hoge lob. Grillo is nu in balbezit. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Catania rent richting de bal. Catania haalt uit met een fantastische trap. Hyzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Gafa` is nu in balbezit. Catania bereikt de bal nog maar net als eerste. Catania met een sublieme pass. Coreschi is nu in balbezit. Coreschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Francalanza verovert de bal door een tackle van achteren. Parisio rent richting de bal. Parisio passt de bal in één keer door. Coreschi rent richting de bal. Coreschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Grillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manicolo de bal. Coreschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreschi schiet op doel. Hyzler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Marsaxlokk 45%, Centurion F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Marsaxlokk - Centurion F.C. 0:0

47e minuut.
Mangion passt de bal zonder na te denken. Coreschi rent richting de bal. Gouder verovert de bal door een tackle van achteren. Catania onderschept slim de pass. Catania schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hyzler trapt de bal weg. Saidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Saidon passt de bal zonder na te denken. Ghirxi is nu in balbezit. Ghirxi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Preziosi rent richting de bal. Preziosi passt de bal in één keer door. Daar is Catania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preziosi rent richting de bal. Preziosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gouder met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Francalanza de bal. Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Francalanza onderschept slim de pass. Francalanza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Marchett bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchett. Parisio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parisio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hyzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Inworp. Ciscaldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Marchett de bal. Marchett geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Marsaxlokk 41%, Centurion F.C. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Marsaxlokk - Centurion F.C. 0:0