Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtics HC qormi lions
442 mentality Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Falzon trapt de bal weg. Agius kopt de bal weg. Lautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lautier draait met de bal, schiet en ... Cauchi Inglott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - qormi lions 0:1

17e minuut.
Deguara rent richting de bal. Busuttil verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul speelt de bal door. Sansone is nu in balbezit. Sansone schiet op doel. Falzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtics HC - qormi lions 1:1

23e minuut.
Sansone passt de bal in één keer door. Gouder is nu in balbezit. Sacco onderschept slim de pass. Sacco draait met de bal, schiet en ... Pandolfino heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Paris is nu in balbezit. Lorenzi begaat een overtreding. Paris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agius rent richting de bal. Busuttil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Busuttil krijgt een gele kaart. Agius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gafa` zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Paris heeft problemen om de bal te vangen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul met een sublieme pass. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gouder kopt de bal weg. Inworp. Busuttil met een snelle inworp. Ginuis controleert de bal met de borst. Ginuis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Buhagiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul onderschept slim de pass. Ellul met een sublieme pass. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Florenza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara is nu in balbezit. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics HC 29%, qormi lions 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtics HC - qormi lions 1:1

48e minuut.
Ginuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginuis passt de bal in één keer door. Pandolfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone onderschept slim de pass. Sansone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Carabott onderschept slim de pass. Carabott geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferriggi de bal. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ferriggi rent richting de bal. Ferriggi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Florenza met de inworp. Ginuis speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics HC 31%, qormi lions 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtics HC - qormi lions 1:1