Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Valletta Vittoriosa Stars
Normal Tactiek owl
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 13.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Parascandolo is nu in balbezit. Briffa begaat een overtreding. Parascandolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiorentino met een snel genomen vrije trap. Lia is nu in balbezit. Lia schiet op doel. Curmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valletta - Vittoriosa Stars 1:0

33e minuut.
Briffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briffa geeft een hoge lob. Galea is nu in balbezit. Spiteri Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Spiteri Lucas passt de bal met de wreef. Grillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valletta 41%, Vittoriosa Stars 59%.
FC Valletta - Vittoriosa Stars 1:0

51e minuut.
Diacono geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felice met een snelle inworp. Giordmaina heeft problemen om de bal te vangen. Giordmaina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Parascandolo probeert de bal aan de voet te houden. Calafato bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafato passt de bal zonder na te denken. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Giordmaina is nu in balbezit. Pisani onderschept slim de pass. Pisani geeft de bal voor. Giordmaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordmaina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valletta - Vittoriosa Stars 2:0

74e minuut.
Felice raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gafa` komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Briffa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spiteri Lucas is nu in balbezit. Spiteri Lucas geeft een lange en hoge pass. Grioli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valletta 51%, Vittoriosa Stars 49%.
FC Valletta - Vittoriosa Stars 2:0