Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Valletta Celtics HC
Normal Tactiek 442 mentality
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Felice rent richting de bal. Felice speelt de bal door. Manicolo rent richting de bal. Giordmaina onderschept slim de pass. Giordmaina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Felice kan de bal niet met de borst controleren. Felice passt de bal in één keer door. Manicolo onderschept slim de pass. Gatt rent richting de bal. Gatt haalt uit met een fantastische trap. Cauchi Inglott bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gatt zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cini de bal. Giordmaina is nu in balbezit. Giordmaina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco passt de bal in één keer door. Parascandolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul onderschept slim de pass. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Valletta - Celtics HC 0:1

31e minuut.
Carabott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carren met de inworp. Gatt rent richting de bal. Gatt geeft een lange en hoge pass. Cauchi Inglott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urpani is nu in balbezit. Urpani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Valletta - Celtics HC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valletta 53%, Celtics HC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Valletta - Celtics HC 1:1

66e minuut.
Busuttil geeft de bal voor. Klungelig pakt Sacco de bal. Sacco passt de bal in één keer door. Marchett rent richting de bal. Marchett haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Gatt rent richting de bal. Gatt passt de bal met de wreef. Cini rent richting de bal. Giordmaina verovert de bal door een tackle van achteren. Giordmaina schiet op doel. Cauchi Inglott bokst de bal weg.

75e minuut.
Sacco is nu in balbezit. Pisani rent richting de bal. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Marchett rent richting de bal. Marchett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valletta 34%, Celtics HC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Valletta - Celtics HC 1:1