Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valletta06 Qormi FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Grioli rent richting de bal. Gatt onderschept slim de pass. Gatt speelt de bal door. Bugeja rent richting de bal. Bugeja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Fenech de bal onder controle te krijgen. Caruana is nu in balbezit. Fenech verovert de bal door een tackle van achteren. Calascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Calascione schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Tonna kopt de bal weg. Lagana` heeft problemen om de bal te vangen. Coreschi begaat een overtreding. Coreschi krijgt een gele kaart. Lagana` roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lagana` kan niet meer verder spelen. Fabri komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Camenzuli geeft de bal voor. Coreschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Gruppetta de bal. Tonna verovert de bal door een tackle van achteren. Tonna haalt uit met een fantastische trap. Ventura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta06 56%, Qormi FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valletta06 - Qormi FC 0:0

66e minuut.
Gatt geeft de bal voor. Daar is Bencini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencini passt de bal zonder na te denken. Bugeja rent richting de bal. Bugeja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta06 - Qormi FC 1:0

71e minuut.
Tabone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruppetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruana maakt een afschuwelijke overtreding. Caruana krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Gravina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calascione is nu in balbezit. Calascione speelt de bal door. Fenech rent richting de bal. Fenech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valletta06 - Qormi FC 1:1

90e minuut.
Fabri onderschept slim de pass. Inworp. Coreschi met een snelle inworp. Schembri is nu in balbezit. Schembri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta06 52%, Qormi FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valletta06 - Qormi FC 1:1