Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qormi lions FC Valletta
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Fiorentino is nu in balbezit. Fiorentino met een sublieme pass. Urpani rent richting de bal. Giordmaina rent richting de bal. Giordmaina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
qormi lions - FC Valletta 0:1

34e minuut.
Paris is nu in balbezit. Giordmaina verovert de bal door een tackle van achteren. Giordmaina met een sublieme pass. Urpani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpani haalt uit met een fantastische trap. Falzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pisani geeft een hoge lob. Giordmaina is nu in balbezit. Paris is nu in balbezit. Giordmaina verovert de bal door een tackle van achteren. Giordmaina haalt uit met een fantastische trap. Falzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urpani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpani draait met de bal, schiet en ... Daar is Ferriggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qormi lions 70%, FC Valletta 30%.
qormi lions - FC Valletta 0:1

47e minuut.
Azzopardi verovert de bal door een tackle van achteren. Azzopardi geeft de bal voor. Daar is Parascandolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lautier is nu in balbezit. Gafa` rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fiorentino passt de bal met de wreef. Pandolfino is nu in balbezit. Giordmaina is nu in balbezit. Giordmaina haalt uit met een fantastische trap. Pandolfino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Giordmaina haalt uit met een fantastische trap. Gatt rent richting de bal. Pandolfino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pandolfino krijgt een gele kaart. Gatt raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Giordmaina neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gouder onderschept slim de pass. Gouder passt de bal zonder na te denken. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lautier is nu in balbezit. Lautier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qormi lions 57%, FC Valletta 43%.
qormi lions - FC Valletta 0:1