Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaizer Cavs Valletta06
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Calascione is nu in balbezit. Calascione speelt de bal door. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonna is nu in balbezit. Tonna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Calascione onderschept slim de pass. Calascione geeft een hoge lob. Petroni kopt de bal weg. Xuereb rent richting de bal. Xuereb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zarb probeert de bal aan de voet te houden. Xuereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuereb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaizer Cavs - Valletta06 1:0

40e minuut.
Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonna onderschept slim de pass. Tonna speelt de bal door. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugeja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Marmara de bal. Bugeja is nu in balbezit. Marmara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marmara krijgt een gele kaart. Bugeja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonna zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tonna is nu in balbezit. Tonna draait met de bal, schiet en ... Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaizer Cavs 46%, Valletta06 54%.
Kaizer Cavs - Valletta06 1:0

62e minuut.
Aquilina geeft een hoge lob. Marmara speelt de bal door. Zarb probeert de bal aan de voet te houden. Xuereb is nu in balbezit. Xuereb haalt uit met een fantastische trap. Puli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Axisa geeft de bal voor. Inworp. Bencini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonna schiet op doel. Orlando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Caruana heeft problemen om de bal te vangen. Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro geeft de bal voor. Xuereb rent richting de bal. Xuereb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gambin controleert de bal met de borst. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambin rent richting de bal. Camenzuli verovert de bal door een tackle van achteren. Camenzuli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaizer Cavs 51%, Valletta06 49%.
Kaizer Cavs - Valletta06 1:0