Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valletta06 Kaizer Cavs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Gambin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucas is nu in balbezit. Calascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Calascione passt de bal in één keer door. Axisa geeft een lange en hoge pass. Puli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xuereb is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta06 - Kaizer Cavs 0:1

16e minuut.
Axiaq speelt de bal door. Deguara is nu in balbezit. Deguara probeert naar een medespeler te passen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Deguara probeert naar een medespeler te passen. Calascione bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucas. Lucas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Puli verovert de bal door een tackle van achteren. Puli met een sublieme pass. Bugeja rent richting de bal. Bugeja haalt uit met een fantastische trap. Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valletta06 - Kaizer Cavs 1:1

34e minuut.
Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Puli onderschept slim de pass. Puli passt de bal met de wreef. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugeja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Puli verovert de bal door een tackle van achteren. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Puli is nu in balbezit. Puli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta06 - Kaizer Cavs 2:1

40e minuut.
Camenzuli met een sublieme pass. Puli rent richting de bal. Puli passt de bal zonder na te denken. Bugeja rent richting de bal. Bugeja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta06 - Kaizer Cavs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta06 54%, Kaizer Cavs 46%.
Valletta06 - Kaizer Cavs 3:1

50e minuut.
Gatt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aquilina. Gatt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caruana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Degabriele kopt de bal weg. Farrugia probeert de bal aan de voet te houden. Puli is nu in balbezit. Puli schiet op doel. Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Deguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugeja rent richting de bal. Bugeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta06 - Kaizer Cavs 4:1

51e minuut.
Xuereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuereb passt de bal in één keer door. Deguara rent richting de bal. Puli rent richting de bal. Puli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Calascione speelt de bal door. Puli is nu in balbezit. Puli probeert naar een medespeler te passen. Bugeja is nu in balbezit. Bugeja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bencini rent richting de bal. Bencini geeft een lange en hoge pass. Marmara heeft problemen om de bal te vangen. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugeja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Caruana speelt de bal door. Puli rent richting de bal. Puli passt de bal met de wreef. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugeja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gatt met de inworp. Bencini geeft een hoge lob. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta06 30%, Kaizer Cavs 70%.
Valletta06 - Kaizer Cavs 4:1