Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qajjenza United F.C Qormi FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Grioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Preziosi de bal onder controle te krijgen. Calascione verovert de bal door een tackle van achteren. Calascione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qajjenza United F.C - Qormi FC 0:1

9e minuut.
Aloisio probeert de bal aan de voet te houden. Gravagna rent richting de bal. Gravagna schiet op doel. Lagana` controleert de bal met de borst. Cordina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Qajjenza United F.C - Qormi FC 1:1

12e minuut.
Coreschi onderschept slim de pass. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravina probeert naar een medespeler te passen. Cordina is nu in balbezit. Cordina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Schembri onderschept slim de pass. Schembri probeert naar een medespeler te passen. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech schiet op doel. De Carlo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Qajjenza United F.C - Qormi FC 1:2

32e minuut.
Coreschi geeft een hoge lob. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech probeert naar een medespeler te passen. Schembri rent richting de bal. Schembri draait met de bal, schiet en ... Sant Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Qajjenza United F.C - Qormi FC 1:3

41e minuut.
Grioli met een sublieme pass. Calascione is nu in balbezit. Calascione passt de bal in één keer door. Fenech is nu in balbezit. Fenech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qajjenza United F.C 57%, Qormi FC 43%.
Qajjenza United F.C - Qormi FC 1:3

54e minuut.
Gruppetta rent richting de bal. Gruppetta probeert naar een medespeler te passen. Farrugia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cordina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qajjenza United F.C 49%, Qormi FC 51%.
Qajjenza United F.C - Qormi FC 1:3