Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtics HC Qormi FC
442 mentality Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Calascione verovert de bal door een tackle van achteren. Calascione speelt de bal door. Schembri rent richting de bal. Schembri geeft een hoge lob. Cauchi Inglott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Qormi FC 0:1

12e minuut.
Coreschi geeft een hoge lob. Inworp. Busuttil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellul probeert de bal met de borst te controleren. Ellul geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Carabott geeft een hoge lob. Gruppetta kopt de bal weg. Chircop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fenech is nu in balbezit. Fenech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Qormi FC 0:2

21e minuut.
Busuttil met de inworp. Ginuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Calascione maakt een afschuwelijke overtreding. Ginuis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ginuis kan niet meer verder spelen. Cini komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Calascione is nu in balbezit. Florenza verovert de bal door een tackle van achteren. Florenza probeert naar een medespeler te passen. Fenech is nu in balbezit. Fenech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aloisio rent richting de bal. Sansone verovert de bal door een tackle van achteren. Sansone probeert naar een medespeler te passen. Sacco rent richting de bal. Sacco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gruppetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul onderschept slim de pass. Ellul geeft de bal voor. Sansone is nu in balbezit. Aloisio met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Qormi FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics HC 50%, Qormi FC 50%.
Celtics HC - Qormi FC 1:2

47e minuut.
Lagana` geeft een hoge lob. Inworp. Busuttil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellul rent richting de bal. Ellul probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Coreschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco rent richting de bal. Sacco passt de bal zonder na te denken. Sansone rent richting de bal. Sansone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aloisio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florenza met een snelle inworp. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Coreschi rent richting de bal. Coreschi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busuttil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cini geeft een hoge lob. Ventura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Florenza onderschept slim de pass. Cini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruppetta rent richting de bal. Cini verovert de bal door een tackle van achteren. Cini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics HC 41%, Qormi FC 59%.
Celtics HC - Qormi FC 1:2