Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vittoriosa Stars Qajjenza United F.C
owl Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
14.6 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


30e minuut.
Grioli geeft een hoge lob. Said Pullicino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calafato. Said Pullicino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Said Pullicino kan niet meer verder spelen. Gruppetta komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Preziosi passt de bal zonder na te denken. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi passt de bal zonder na te denken. Farrugia rent richting de bal. Farrugia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vittoriosa Stars - Qajjenza United F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vittoriosa Stars 48%, Qajjenza United F.C 52%.
Vittoriosa Stars - Qajjenza United F.C 0:1

49e minuut.
Fabri probeert naar een medespeler te passen. Chetcuti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calafato. Calafato krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Diacono rent richting de bal. Diacono geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Farrugia de bal. Cordina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Parnis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fabri de bal onder controle te krijgen. Farrugia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farrugia krijgt een gele kaart. Fabri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabri met een snel genomen vrije trap. Bisazza heeft problemen om de bal te vangen. Calafato bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vittoriosa Stars 45%, Qajjenza United F.C 55%.
Vittoriosa Stars - Qajjenza United F.C 0:1