Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaizer Cavs Celtics HC
Normal Tactiek 442 mentality
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Aquilina is nu in balbezit. Sansone verovert de bal door een tackle van achteren. Axisa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sansone raakt geblesseerd tijdens het duel. Sansone neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

5e minuut.
Petroni rent richting de bal. Ginuis onderschept slim de pass. Ginuis geeft een hoge lob. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Axisa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Busuttil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sansone passt de bal zonder na te denken. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Axisa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sacco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Busuttil geeft een lange en hoge pass. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara geeft de bal voor. Xuereb is nu in balbezit. Xuereb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Sacco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Axiaq rent richting de bal. Ellul onderschept slim de pass. Sacco met een sublieme pass. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaizer Cavs - Celtics HC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaizer Cavs 69%, Celtics HC 31%.
Kaizer Cavs - Celtics HC 0:1

69e minuut.
Deguara probeert naar een medespeler te passen. Marmara rent richting de bal. Sacco begaat een overtreding. Sacco krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Busuttil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ginuis rent richting de bal. Ginuis probeert naar een medespeler te passen. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ginuis is nu in balbezit. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul met een sublieme pass. Sansone is nu in balbezit. Sansone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaizer Cavs 59%, Celtics HC 41%.
Kaizer Cavs - Celtics HC 0:1