Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vittoriosa Stars Qormi FC
owl Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.2 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Agius met de inworp. Grioli is nu in balbezit. Grioli speelt de bal door. Calafato bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vittoriosa Stars - Qormi FC 1:0

7e minuut.
Agius kopt de bal weg. Coreschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreschi speelt de bal door. Calascione is nu in balbezit. Calascione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vittoriosa Stars - Qormi FC 1:1

19e minuut.
Calafato passt de bal zonder na te denken. Coreschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioli verovert de bal door een tackle van achteren. Grioli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lagana` de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Edwards rent richting de bal. Edwards geeft een hoge lob. Grioli probeert naar een medespeler te passen. Calafato is nu in balbezit. Calafato schiet op doel. Ventura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lagana` geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calafato controleert de bal met de borst. Calafato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vittoriosa Stars 41%, Qormi FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vittoriosa Stars - Qormi FC 1:1

61e minuut.
Gilford rent richting de bal. Calafato onderschept slim de pass. Calafato met een sublieme pass. Grioli rent richting de bal. Grioli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri speelt de bal door. Klungelig pakt Lagana` de bal. Calafato is nu in balbezit. Calafato schiet op doel. De bal raakt de paal. Grioli rent richting de bal. Grioli schiet op doel. Ventura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vittoriosa Stars 40%, Qormi FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vittoriosa Stars - Qormi FC 1:1