Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qormi FC Vittoriosa Stars
Normal Tactiek owl
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 13.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Spiteri Lucas speelt de bal door. Giordmaina rent richting de bal. Met opzet legt Gravina zijn tegenspeler op de grond. Gravina krijgt een gele kaart. Giordmaina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Giordmaina kan niet meer verder spelen. Briffa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Calafato de bal. Calafato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Briffa met de inworp. Spiteri Lucas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gravina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qormi FC - Vittoriosa Stars 0:1

43e minuut.
Calascione is nu in balbezit. Met opzet legt Edwards zijn tegenspeler op de grond. Calascione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gravina wilt de vrije trap nemen. Fenech maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qormi FC 51%, Vittoriosa Stars 49%.
Qormi FC - Vittoriosa Stars 0:1

47e minuut.
Diacono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Briffa de bal. Briffa met een sublieme pass. Fabri rent richting de bal. Fabri geeft een lange en hoge pass. Ventura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Grioli rent richting de bal. Diacono schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grioli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aloisio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briffa met een snelle inworp. Spiteri Lucas is nu in balbezit. Spiteri Lucas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Grioli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Diacono geeft de bal voor. Inworp. Aloisio met de inworp. Grioli is nu in balbezit. Grioli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qormi FC 54%, Vittoriosa Stars 46%.
Qormi FC - Vittoriosa Stars 0:1