Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Valletta Kaizer Cavs
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Inworp. Gambin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucas rent richting de bal. Lucas geeft een hoge lob. Xuereb rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Xuereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xuereb de bal. Xuereb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Petroni passt de bal in één keer door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas met een sublieme pass. Klungelig pakt Xuereb de bal. Xuereb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Giordmaina passt de bal met de wreef. Urpani is nu in balbezit. Axisa rent richting de bal. Urpani onderschept slim de pass. Urpani haalt uit met een fantastische trap. Orlando bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Gambin de bal. Parascandolo speelt de bal door. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuereb is nu in balbezit. Xuereb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valletta 55%, Kaizer Cavs 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Valletta - Kaizer Cavs 0:0

52e minuut.
Giordmaina geeft een lange en hoge pass. Axisa speelt de bal door. Klungelig pakt Giordmaina de bal. Urpani is nu in balbezit. Urpani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fiorentino is nu in balbezit. Fiorentino passt de bal in één keer door. Daar is Farrugia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urpani rent richting de bal. Urpani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Parascandolo met een sublieme pass. Farrugia rent richting de bal. Farrugia geeft een lange en hoge pass. Urpani rent richting de bal. Urpani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Orlando trapt de bal weg van het doel. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Marmara geeft een lange en hoge pass. Turner is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Xuereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuereb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Valletta 54%, Kaizer Cavs 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Valletta - Kaizer Cavs 0:0