Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaizer Cavs FC Valletta
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Galea rent richting de bal. Galea passt de bal zonder na te denken. Lucas is nu in balbezit. Xuereb rent richting de bal. Xuereb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaizer Cavs - FC Valletta 1:0

9e minuut.
Axisa speelt de bal door. Daar is Urpani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpani verovert de bal door een tackle van achteren. Urpani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Axiaq rent richting de bal. Parascandolo onderschept slim de pass. Parascandolo passt de bal zonder na te denken. Giordmaina rent richting de bal. Giordmaina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Carren passt de bal zonder na te denken. Giordmaina rent richting de bal. Giordmaina passt de bal zonder na te denken. Urpani is nu in balbezit. Urpani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaizer Cavs - FC Valletta 1:1

31e minuut.
Axiaq kopt de bal weg. Galea is nu in balbezit. Galea passt de bal met de wreef. Xuereb rent richting de bal. Xuereb haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Axiaq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordmaina rent richting de bal. Axiaq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Axiaq krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaizer Cavs 47%, FC Valletta 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaizer Cavs - FC Valletta 1:1

51e minuut.
Felice rent richting de bal. Felice geeft de bal voor. Petroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiorentino verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorentino geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaizer Cavs - FC Valletta 1:2

54e minuut.
Deguara probeert de bal met de borst te controleren. Deguara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pisani de bal. Xuereb rent richting de bal. Xuereb draait met de bal, schiet en ... Grillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Marmara geeft een hoge lob. Galea kopt de bal weg. Daar is Marmara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordmaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordmaina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Axiaq met een sublieme pass. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice passt de bal met de wreef. Urpani rent richting de bal. Urpani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaizer Cavs 59%, FC Valletta 41%.
Kaizer Cavs - FC Valletta 1:2