Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qormi lions Valletta06
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Caruana kopt de bal weg. Tonna is nu in balbezit. Tonna passt de bal met de wreef. Bugeja is nu in balbezit. Bugeja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Falzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Caruana heeft problemen om de bal te vangen. Caruana passt de bal met de wreef. Pandolfino rent richting de bal. Tonna onderschept slim de pass. Tonna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Caruana passt de bal in één keer door. Gatt rent richting de bal. Gatt geeft een lange en hoge pass. Bugeja is nu in balbezit. Bugeja schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
qormi lions - Valletta06 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qormi lions 69%, Valletta06 31%.
qormi lions - Valletta06 0:1

72e minuut.
Caruana bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruana passt de bal in één keer door. Bugeja is nu in balbezit. Bugeja schiet op doel. Ferriggi probeert de bal aan de voet te houden. Falzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Deguara probeert naar een medespeler te passen. Gafa` rent richting de bal. Gafa` passt de bal zonder na te denken. Lautier rent richting de bal. Lautier haalt uit met een fantastische trap. Puli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Paris onderschept slim de pass. Caruana verovert de bal door een tackle van achteren. Caruana met een sublieme pass. Tonna rent richting de bal. Tonna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qormi lions 51%, Valletta06 49%.
qormi lions - Valletta06 0:1