Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gosef Msida F.C peter team
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Delicata kopt de bal weg. Spencer is nu in balbezit. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe schiet op doel. Orland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Calamatta rent richting de bal. Bonello rent richting de bal. Stivala verovert de bal door een tackle van achteren. Calamatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Calamatta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Puli geeft een hoge lob. Cuschieri kopt de bal weg. Stivala rent richting de bal. Stivala geeft de bal voor. Pullicino kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pepe de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Decelis rent richting de bal. Palmier onderschept slim de pass. Palmier speelt de bal door. Pepe rent richting de bal. Pepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gosef Msida F.C - peter team 0:1

34e minuut.
Puli is nu in balbezit. Stivala bereikt de bal nog maar net als eerste. Stivala passt de bal met de wreef. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gosef Msida F.C - peter team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gosef Msida F.C 53%, peter team 47%.
Gosef Msida F.C - peter team 0:2

54e minuut.
Delicata is nu in balbezit. Delicata speelt de bal door. Pepe rent richting de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ... Pullicino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gosef Msida F.C - peter team 0:3

67e minuut.
Spencer is nu in balbezit. Pepe onderschept slim de pass. Palmier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palmier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gosef Msida F.C 42%, peter team 58%.
Gosef Msida F.C - peter team 0:3