Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zebra_FC Greenbag United
War 451 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
17.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bilocca speelt de bal door. Ghio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghio passt de bal met de wreef. Imbroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbroll draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pellicano met een snelle inworp. Lagana` rent richting de bal. Lagana` passt de bal zonder na te denken. Pellicano rent richting de bal. Pellicano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mallia Tabone kopt de bal weg. Klungelig pakt Axiaq de bal. Lauri speelt de bal door. Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Adami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zebra_FC - Greenbag United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zebra_FC 39%, Greenbag United 61%.
Zebra_FC - Greenbag United 1:0

51e minuut.
Imbroll passt de bal zonder na te denken. Buitenspel voor Ghio. Goede buitenspelval van de verdediging. Said Vassallo neemt vlug de vrije trap. Imbroll rent richting de bal. Imbroll haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pellicano is nu in balbezit. Bilocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilocca met een sublieme pass. Adami rent richting de bal. Adami schiet op doel. De bal raakt de paal. Galea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zebra_FC 53%, Greenbag United 47%.
Zebra_FC - Greenbag United 1:0