Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bambolin FC JKKGGGJ
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Mangion de bal. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lowell speelt de bal door. Mangion rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turner. Turner krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowell verovert de bal door een tackle van achteren. Lowell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambolin FC 50%, JKKGGGJ 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bambolin FC - JKKGGGJ 0:0

59e minuut.
Mangion is nu in balbezit. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis speelt de bal door. Lombardi rent richting de bal. Lombardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolin FC - JKKGGGJ 0:1

87e minuut.
Ellis rent richting de bal. Ellis speelt de bal door. Abela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi onderschept slim de pass. Lombardi schiet op doel. Piscopo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolin FC - JKKGGGJ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambolin FC 45%, JKKGGGJ 55%.
Bambolin FC - JKKGGGJ 0:2