Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hungry Mosta Swifters
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Pulis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vella de bal. Gordon rent richting de bal. Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Vella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gordon kopt de bal weg. Axiaq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Decesare rent richting de bal. Ellul Bonici verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul Bonici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ellul Bonici rent richting de bal. Ellul Bonici passt de bal met de wreef. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hungry - Mosta Swifters 1:0

14e minuut.
Dougall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulis is nu in balbezit. Pulis geeft een hoge lob. Bonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portanier met de inworp. Ellul Bonici is nu in balbezit. Ellul Bonici geeft de bal voor. Daar is Dougall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Axiaq speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Dougall speelt de bal door. Ellul Bonici is nu in balbezit. Ellul Bonici schiet op doel. Bisazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bonello probeert naar een medespeler te passen. Pulis speelt de bal door. Manicaro is nu in balbezit. Vella onderschept slim de pass. Vella schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hungry - Mosta Swifters 1:1

44e minuut.
Daar is Sant Fournier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier is nu in balbezit. Catania onderschept slim de pass. Catania schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hungry 56%, Mosta Swifters 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hungry - Mosta Swifters 1:1

56e minuut.
Ellul Bonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Decesare verovert de bal door een tackle van achteren. Decesare met een sublieme pass. Axiaq rent richting de bal. Axiaq schiet op doel. Bisazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hungry - Mosta Swifters 2:1

57e minuut.
Vella passt de bal in één keer door. Pulis is nu in balbezit. Pulis geeft een lange en hoge pass. Bonello rent richting de bal. Bonello schiet op doel. Paal! Valletta bokst de bal weg.

62e minuut.
Bisazza speelt de bal door. Decesare kopt de bal weg. Pulis probeert de bal aan de voet te houden. Catania is nu in balbezit. Catania schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Axiaq is nu in balbezit. Ellul Bonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul Bonici passt de bal zonder na te denken. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hungry - Mosta Swifters 3:1

82e minuut.
Inworp. Sansone met de inworp. Pitre` is nu in balbezit. Pulis rent richting de bal. Pulis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hungry - Mosta Swifters 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hungry 44%, Mosta Swifters 56%.
hungry - Mosta Swifters 3:2