Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torki Schneider F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Buontempo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pace Bonello met de inworp. Daar is Xriha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xriha passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terribile is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
torki - Schneider F.C. 0:1

10e minuut.
Girard rent richting de bal. Xriha is nu in balbezit. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rapa de bal onder controle te krijgen. Bonanno bokst de bal weg.

18e minuut.
Polidano bereikt de bal nog maar net als eerste. Grech Cumbo onderschept slim de pass. Grech Cumbo passt de bal in één keer door. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile schiet op doel. Bonanno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pace Bonello kopt de bal weg. Rapa is nu in balbezit. Rapa geeft een lange en hoge pass. Camenzuli rent richting de bal. Camenzuli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aloisio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Gravagna de bal. Gravagna draait met de bal, schiet en ... Aloisio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
torki - Schneider F.C. 1:1

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cassingela neemt de hoekschop. Klungelig pakt Girard de bal. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torki 53%, Schneider F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
torki - Schneider F.C. 1:1

51e minuut.
Rapa geeft een hoge lob. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna is nu in balbezit. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Girard kan de bal niet met de borst controleren. Xriha rent richting de bal. Xriha passt de bal zonder na te denken. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile schiet op doel. Bonanno bokst de bal weg.

67e minuut.
Gravagna passt de bal met de wreef. Despott is nu in balbezit. Despott probeert naar een medespeler te passen. Terribile is nu in balbezit. Terribile draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Miceli is nu in balbezit. Miceli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grech Cumbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xriha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torki 61%, Schneider F.C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
torki - Schneider F.C. 1:1