Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAXWELL fifafc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
31% Spel op eigen helft 69%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Borda passt de bal zonder na te denken. Debono is nu in balbezit. Dingli bereikt de bal nog maar net als eerste. Debono bereikt de bal nog maar net als eerste. Debono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dingli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Debono de bal. Trigona rent richting de bal. Dingli onderschept slim de pass. Dingli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Portanier bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Portanier met de inworp. Soler is nu in balbezit. Soler geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAXWELL - fifafc 1:0

34e minuut.
Dingli heeft problemen om de bal te vangen. Soler rent richting de bal. Dingli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dingli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Klungelig pakt Borda de bal. Soler is nu in balbezit. Borda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borda krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De Carlo met een snelle inworp. Trigona bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigona passt de bal met de wreef. Casha is nu in balbezit. Casha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAXWELL 37%, fifafc 63%.
MAXWELL - fifafc 1:0

80e minuut.
Soler rent richting de bal. Soler passt de bal zonder na te denken. Casha is nu in balbezit. Casha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gilford de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tabone onderschept slim de pass. Cauchi rent richting de bal. Tabone onderschept slim de pass. Debono is nu in balbezit. Debono schiet op doel. Diacono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAXWELL - fifafc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAXWELL 26%, fifafc 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAXWELL - fifafc 1:1