Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floriana JJUVENTUS F.C
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Parisio speelt de bal door. Inworp. Bondin met een snelle inworp. Coreschi rent richting de bal. Coreschi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sciortino is nu in balbezit. Catania bereikt de bal nog maar net als eerste. Catania passt de bal zonder na te denken. Falzon is nu in balbezit. Falzon haalt uit met een fantastische trap. Sullivan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Catania rent richting de bal. Sciortino onderschept slim de pass. Sciortino probeert naar een medespeler te passen. Falzon is nu in balbezit. Falzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - JJUVENTUS F.C 1:0

19e minuut.
Evans met een snelle inworp. Giudice kan de bal niet met de borst controleren. Giudice probeert naar een medespeler te passen. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino schiet op doel. Parisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sullivan trapt de bal weg van het doel. Apap kopt de bal weg. Parisio probeert naar een medespeler te passen. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino is nu in balbezit. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bonett rent richting de bal. Bonett geeft een lange en hoge pass. Zaffarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon is nu in balbezit. Falzon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Parisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parisio passt de bal met de wreef. Stafrace is nu in balbezit. Sciortino onderschept slim de pass. Sciortino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sciortino rent richting de bal. Lentini is nu in balbezit. Sciortino rent richting de bal. Sciortino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spiteri de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Spiteri rent richting de bal. Spiteri geeft een hoge lob. Cassia kopt de bal weg. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - JJUVENTUS F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana 62%, JJUVENTUS F.C 38%.
floriana - JJUVENTUS F.C 2:0

50e minuut.
Bonett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giudice is nu in balbezit. Giudice passt de bal met de wreef. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Parisio trapt de bal weg. Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonett met een sublieme pass. Daar is Falzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falzon draait met de bal, schiet en ... Sullivan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - JJUVENTUS F.C 3:0

64e minuut.
Daar is Agius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agius geeft de bal voor. Lentini kopt de bal weg. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sciortino is nu in balbezit. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafrace rent richting de bal. Lentini onderschept slim de pass. Lentini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana 52%, JJUVENTUS F.C 48%.
floriana - JJUVENTUS F.C 3:0