Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sali Sports F.C njik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Trigona met een sublieme pass. Calascione is nu in balbezit. Calascione passt de bal zonder na te denken. Pirotta is nu in balbezit. Pirotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pirotta speelt de bal door. Parisio met een sublieme pass. Gravina rent richting de bal. Grima onderschept slim de pass. Grima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sali Sports F.C - njik 0:1

28e minuut.
Coppini rent richting de bal. Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Busietta rent richting de bal. Pirotta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sali Sports F.C - njik 1:1

30e minuut.
Ferrito heeft problemen om de bal te vangen. Delicata verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Delicata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delicata haalt uit met een fantastische trap. Said probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pirotta kopt de bal weg. Bongailas heeft problemen om de bal te vangen. Bongailas passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calascione neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lanzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Busietta bereikt de bal nog maar net als eerste. Busietta probeert naar een medespeler te passen. Delicata is nu in balbezit. Delicata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sali Sports F.C 42%, njik 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sali Sports F.C - njik 1:1

49e minuut.
Grima geeft een hoge lob. Decesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirotta. Pirotta krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Delicata passt de bal met de wreef. Grima rent richting de bal. Grima schiet op doel. Manicolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

56e minuut.
Busietta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trigona geeft een hoge lob. Gravina kan de bal niet met de borst controleren. Grima bereikt de bal nog maar net als eerste. Grima schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisio speelt de bal door. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Grima onderschept slim de pass. Grima schiet op doel. Said verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ferrito geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirotta met een snelle inworp. Grima bereikt de bal nog maar net als eerste. Grima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sali Sports F.C - njik 1:2

89e minuut.
Daar is Grima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Grima verovert de bal door een tackle van achteren. Grima schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferrito de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sali Sports F.C 65%, njik 35%.
Sali Sports F.C - njik 1:2