Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floriana njik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Trigona met de inworp. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi met een sublieme pass. Delicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Giordemaina geeft de bal voor. Klungelig pakt Busietta de bal. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon haalt uit met een fantastische trap. Mula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - njik 1:0

15e minuut.
Cassia rent richting de bal. Pirotta onderschept slim de pass. Pirotta speelt de bal door. Grima rent richting de bal. Grima schiet op doel. Parisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bonett heeft problemen om de bal te vangen. Cassia rent richting de bal. Cassia passt de bal in één keer door. Daar is Falzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falzon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Falzon is nu in balbezit. Falzon schiet op doel. Mula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - njik 2:0

23e minuut.
Stafrace onderschept slim de pass. Stafrace geeft een hoge lob. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon haalt uit met een fantastische trap. Mula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - njik 3:0

25e minuut.
Parisio geeft een lange en hoge pass. Pirotta rent richting de bal. Pirotta passt de bal met de wreef. Delicata rent richting de bal. Delicata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
floriana - njik 3:1

38e minuut.
Parisio geeft de bal voor. Bondin heeft problemen om de bal te vangen. Pirotta is nu in balbezit. Pirotta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Montebello de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Busietta bereikt de bal nog maar net als eerste. Busietta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonett de bal. Delicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana 67%, njik 33%.
floriana - njik 3:1

58e minuut.
Cassia probeert naar een medespeler te passen. Stafrace is nu in balbezit. Trigona is nu in balbezit. Stafrace verovert de bal door een tackle van achteren. Stafrace geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bonett rent richting de bal. Grima verovert de bal door een tackle van achteren. Grima speelt de bal door. Delicata rent richting de bal. Delicata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floriana 52%, njik 48%.
floriana - njik 3:1